Руски съд осъди мъж с двойно американско-руско гражданство на 3

...
 Руски съд осъди мъж с двойно американско-руско гражданство на 3
Коментари Харесай

Русия съди мъж с двойно гражданство за „реабилитиране на нацизма“

 

Руски съд осъди мъж с двойно американско-руско поданство на 3 години и половина затвор по обвиняване в „ реабилитиране на нацизма “, съобщи Ройтерс. 

Юри Малев беше задържан през декември предходната година поради изявления в обществените мрежи, в които се твърди, че е омаловажил лентата на Свети Георги - знак на съветската военна героизъм.

Един от постовете е съдържал нецензурни изрази, а другият е показвал фотография на мъртвец, носещ лента, с надпис „ Как да се носи вярно Георгиевската лента “.

 „ Маркет ЛИНКС “: За Народно събрание – 24,7% за ГЕРБ-СДС, 15,4% – за ПП-ДБ 5 мин. „ Маркет ЛИНКС “: За Народно събрание – 24,7% за ГЕРБ-СДС, 15,4% – за ПП-ДБ  Жълт код за дъжд и гръмотевици в 10 области 2 мин. Жълт код за дъжд и гръмотевици в 10 области  Румънски хеликоптер транспортира от Враца мъж и жена в тежко положение (ВИДЕО) 2 мин. Румънски хеликоптер транспортира от Враца мъж и жена в тежко положение (ВИДЕО)  Откриха отвлечено дете в Лясковец 1 мин. Откриха отвлечено дете в Лясковец  Фадрома събори огради и смачка бус в Момин проход 2 мин. Фадрома събори огради и смачка бус в Момин проход  В обращение влизат банкноти с лика на крал Чарлз III (ВИДЕО) 2 мин. В обращение влизат банкноти с лика на крал Чарлз III (ВИДЕО)  „ Маркет ЛИНКС “: За Народно събрание – 24,7% за ГЕРБ-СДС, 15,4% – за ПП-ДБ 5 мин. „ Маркет ЛИНКС “: За Народно събрание – 24,7% за ГЕРБ-СДС, 15,4% – за ПП-ДБ  Жълт код за дъжд и гръмотевици в 10 области 2 мин. Жълт код за дъжд и гръмотевици в 10 области  Румънски хеликоптер транспортира от Враца мъж и жена в тежко положение (ВИДЕО) 2 мин. Румънски хеликоптер транспортира от Враца мъж и жена в тежко положение (ВИДЕО)  Откриха отвлечено дете в Лясковец 1 мин. Откриха отвлечено дете в Лясковец  Фадрома събори огради и смачка бус в Момин проход 2 мин. Фадрома събори огради и смачка бус в Момин проход  В обращение влизат банкноти с лика на крал Чарлз III (ВИДЕО) 2 мин. В обращение влизат банкноти с лика на крал Чарлз III (ВИДЕО)

Съдът в Санкт Петербург, където Малев беше съден, съобщи, че това демонстрира пренебрежение към обществото и оскърбява паметта на Великата отечествена война, както руснаците назовават Втората международна война.

Малев признава виновността си, оповестява съдът. Говорител на посолството на Съединени американски щати в Москва не отговори незабавно на молбата за коментар на присъдата му.

Няколко американци и лица с двойно поданство са в пандиза в Русия, в това число някогашният морски пехотинец на Съединени американски щати Пол Уилън, репортерът на Wall Street Journal Еван Гершкович и руско-американската журналистка Алсу Курмашева.

Москва предприе ограничения против инакомислието и държанието, което може да се пояснява като непатриотично, откогато президентът Владимир Путин изпрати армията си в Украйна преди повече от 2 години.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР